Tips & tricks om makkelijk geld te verdienen

Hoe werkt het?

Reclame reclame reclame
Alles draait om reclame. In plaats van te adverteren op TV of radio, adverteren sommige bedrijven door het sturen van betaalde emails; de lezer wordt betaald om op een linkje te klikken in de email. Deze klik is het bewijs dat de mail gelezen is en hiermee verdien je dan ook je geld.

In het kort werkt het zo: Adverteerders willen op een zo effectief mogelijke manier hun doelgroep bereiken en schakelen hiervoor spaarprogramma’s in. De spaarprogramma’s sturen mailtjes met reclame naar de juiste doelgroep. De consumenten in die doelgroep (jij) ontvangt geld voor het lezen van die mailtjes, omdat de adverteerder hoop dat je hierdoor hun producten koopt.

Er zijn veel spaarprogramma’s op internet te vinden. Een groot deel van wat de spaarprogramma’s verdienen aan de adverteerders, betalen ze uit aan de leden als beloning voor het lezen van de mails. Echter, het lezen (en klikken) van de mailtjes is niet de enige manier om geld te verdienen. Sommige programma’s belonen ook het klikken op banners, het werven van nieuwe leden, het invullen van enquêtes, en soms ook door het spelen van spelletjes of het kopen van producten.

Door je bij veel van dit soort spaarprogramma’s aan te melden krijg je meer mailtjes en kun je dus ook meer geld verdienen!

Ja, het is echt helemaal gratis!
Het aanmelden bij dit soort spaarprogramma’s kost je helemaal niets! Alleen een beetje mailtjes klikken en geld verdienen. Er zitten geen addertjes onder het gras, geen kleine lettertjes of andere verplichtingen. Je kunt stoppen wanneer je wilt, en ook dat kost niets. Ik vond het zelf ook ongelooflijk dat je geld krijgt voor het lezen van mailtjes, maar het is echt waar en ik heb hier dan ook al een paar honderd euro mee verdiend! Een erg makkelijk bijbaantje!

Hoeveel je kan bijverdienen?
Het is best mogelijk om vrij veel geld te verdienen met spaarprogramma’s. Alleen dien je hiervoor wel behoorlijk actief mee te doen, dus niet alleen je betaalde mailtjes klikken, maar ook enquêtes invullen en nieuwe leden werven! Daar verdien je namelijk het meest mee, soms wel €1,50 per aangebracht actief lid!
Als je alleen de mailtjes klikt en met de top 5 spaarprogramma’s meedoet, dan kun je al €75,- per jaar bijverdienen. En dat alleen met mailtjes klikken he! Das toch best veel? Laat staan hoe hoog het op kan lopen als je veel nieuwe leden werft en enquêtes invult..

Overtuigd?
Ben je overtuigd en wil je gelijk beginnen met makkelijk online geld verdienen? Meld je dan nu aan bij de spaarprogramma’s!

Plaats een reactie